Del dette på

Nyt færdigvarelager for Dana Lim i Køge

Dansk Halbyggeri opfører i totalentreprise et nyt stort færdigvarelager for Dana Lim i Køge.

Dana Lim A/S i Køge tog 5. september første spadestik på et i alt 3.700 kvadratmeter stort industribyggeri. Dansk Halbyggeri er valgt til totalentreprisen. Byggeriet er pælefunderet med selvbærende gulve og kompliceres af en placering tæt på et naturfølsomt område ved Køge bugt.

Lagerbygningen har en høj grad af bæredygtighed, og de valgte materialer kræver en minimal grad af vedligehold, hvilket har været vigtige parametre i tilbuddet fra Dansk Halbyggeri. Facaden er udført i mineralulds-paneler med varierende grå farver, for at give bygningen et let og moderne udtryk.

”Det er på mange måder et spændende projekt. Det skal gå lidt stærkt, fordi Dana Lim A/S har brug for den ekstra lagerkapacitet. I takt med at de vækster, har de brug for mere plads. Samtidigt skal byggeriet være lyst, lækkert og meget holdbart ” fortæller Mogens E. Laustsen, adm. direktør, Dansk Halbyggeri.

Nyt lager til nye kunder
Det nye færdigvarelager er en konkret del af Dana Lims planer om at erobre markedsandele i både Norge og Sverige. Dana Lim A/S er allerede blandt Skandinaviens førende producenter af lim, fugemasse og spartelmasse, men vil være markedsledende.

Derfor sikrer Dansk Halbyggeri optimale forhold for trafikken mellem de eksisterende produktionsbygninger i Køge og det nye lager – og ikke mindst for eksporttrafikken. Færdigvarelageret får fem portsluser og et stort læsseområde.

Totalentreprisen udføres i samarbejde med Drias Rådgivende Ingeniører A/S og med Kalmar Byggerådgivning A/S som bygherrerådgiver.

Læs mere i artiklen her


Print side |