Del dette på

Erfaringsgrundlag

Dansk Halbyggeri A/S sætter fokus på dine krav, dine behov og dine muligheder.

Vi ved, hvordan vi bedst og hurtigst når den løsning, som du bliver mere end tilfreds med – år efter år.

Vi har stor erfaring med at styre små og store projekter, og vi ved, at stram styring er den bedste måde at opnå et godt resultat på. Når vi tegner, projekterer og opfører din nye hal, trækker vi på den store erfaring, vi har hentet som projektansvarlige for hundredevis af projekter af vidt forskellig art – både inden for det offentlige, og i det private erhvervsliv.

Total- og hovedentreprise

Dansk Halbyggeri A/S løfter hele eller dele af byggeriet – alt efter dit valg og behov. Har du således et ønske om at benytte en lokal entreprenør eller håndværker, respekterer vi naturligvis det, og bistår gerne med de øvrige dele af processen, såsom projektering, beregninger, tegninger, byggeansøgning og projektledelse.

Vi er i stand til at udforme din nye hal efter lige præcis de ønsker og behov, som du står med. Dansk Halbyggeri er ikke bundet af bestemte koncepter eller størrelser

Ønsker du, at vi tager os af hele processen, hvor vi benytter vores faste samarbejdspartnere, er dette naturligvis også en mulighed!

Vi er i stand til at udforme din nye hal efter lige præcis de ønsker og behov, som du står med. Dansk Halbyggeri er ikke bundet af bestemte koncepter eller størrelser, og der er store muligheder for at benytte materialer og komponenter, som giver din hal præcis det udryk eller den form, der passer 100 % til dine behov og ønsker. Det betyder, at Dansk Halbyggeri A/S kan tilpasse løsningen til dine øvrige bygninger.


Dansk Halbyggeri A/S er igennem vores viden og erfaring garant for, at alle materialer og komponenter der anvendes, er gennemtestede og har bevist deres holdbarhed og styrke.

Har du spørgsmål angående vores erfaringsgrundlag og tidligere entrepriser, eller er du interesseret i et uforpligtende tilbud på en entreprise, så er du velkommen til at kontakte os på 8754 1500 eller info@danskhalbyggeri.dk. Du får naturligvis den bedste og mest professionelle vejledning, når det gælder spørgsmål til vores igangværende og tidligere projekter og halbyggerier.


Print side |