Del dette på

Vi er eksperter i erhvervs- og industribyggeri samt haller til sport og fritid

Vi skaber gennemtænkte og kosteffektive byggerier, baseret på virksomheders drømme, ønsker og behov. Vi har mange års erfaring og vil være den bedste samarbejdspartner indenfor vores område.

Vores speciale er totalentrepriser indenfor:

Byggeri til erhverv og industri
Alle former for erhvervs- og industribyggeri, herunder produktions- og industrihaller, domicilbyggeri, værksteder, isolerede haller, detailbutikker, kontorbygninger, lagerbygninger, bilhuse,  forsyningsvirksomheder mm.

Haller til Sport og fritid
Idrætshaller, multihaller, skolehaller, springhaller, tennishaller, fodboldhaller, byggeri til golf, klubhuse, træningslokaler.

Vision:

"Vi bygger Danmarks haller"

Mission:

Gennem konstruktiv dialog og fokus på forventningsafstemning virkeliggør vi vore kunders ambitioner og drømme.

Værdier:

Kvalitet, ordentlighed og handlekraft. 

Det er de værdier, der kendetegner vores virksomhed, og den måde hvorpå vi agerer og kommunikerer såvel internt som eksternt.
Når vores kunder skal beskrive os, er det ofte ordene ’løsningsorienterede’ og ’troværdige’, som bliver valgt. ’Ordentlighed ’ står dog i vores seneste kundeanalyse stærkest i vores kunders oplevelse af os, og værdsættes af mange. Vi glæder os over en høj kundeloyalitet blandt eksisterende kunder og hilser altid nye velkommen. Vil du vide, hvad vores kunder siger om os, så læs vores kundeudtalelser her: http://www.danskhalbyggeri.dk/udtalelser/

Ratings og smileys:

Arbejdstilsynet har tildelt os en grøn smiley. Det betyder, at virksomheden overholder alle krav til arbejdsmiljøet. Se mere om den grønne smiley på www.at.dk
Print side |
Video
Dansk Halbyggeri A/S bygger til erhverv og industri i hele Danmark Vis ikke denne video igen