Del dette på

Industribyggeri

Industribyggeri og erhvervsbyggeri | Vi skaber gennemtænkte og kosteffektive byggerier, baseret på virksomheders drømme, ønsker og behov. Industribyggeri: Vi har mange års erfaring indenfor industribyggeri, og vi vil være den bedste samarbejdspartner.

Vi er eksperter i erhvervsbyggeri og industribyggeri, samt haller til sport og fritid

 

Vores speciale er totalentrepriser indenfor industribyggeri:

 

Industribyggeri

Alle former for erhvervs- og industribyggeri, herunder produktions- og industrihaller, domicilbyggeri, værksteder, isolerede haller, detailbutikker, kontorbygninger, lagerbygninger, bilhuse og forsyningsvirksomheder mm.

Haller til sport og fritid

Idrætshaller, multihaller, skolehaller, springhaller, tennishaller, fodboldhaller, byggeri til golf, klubhuse og træningslokaler. Vi leverer over hele landet: København, Aarhus, Odense, Aalborg og Midtjylland m.v. 

Vision:

"Vi bygger Danmarks haller"

Mission:

Gennem konstruktiv dialog og fokus på forventningsafstemning virkeliggør vi vore kunders ambitioner og drømme.

Værdier:

Kvalitet, ordentlighed og handlekraft. 

Det er de værdier, der kendetegner vores virksomhed, og den måde hvorpå vi agerer og kommunikerer såvel internt som eksternt.
Når vores kunder skal beskrive os, er det ofte ordene ’løsningsorienterede’ og ’troværdige’, som bliver valgt. ’Ordentlighed ’ står dog i vores seneste kundeanalyse stærkest i vores kunders oplevelse af os, og værdsættes af mange. Vi glæder os over en høj kundeloyalitet blandt eksisterende kunder og hilser altid nye kunder indenfor industribyggeri og halbyggeri velkommen. Vil du vide, hvad vores kunder siger om os, så læs vores kundeudtalelser her: http://www.danskhalbyggeri.dk/udtalelser/

Ratings og smileys:

Arbejdstilsynet har tildelt os en grøn smiley. Det betyder, at virksomheden overholder alle krav til arbejdsmiljøet. Se mere om den grønne smiley på www.at.dk. Læs mere om industribyggeri her på sitet.
Print side |
Video
Dansk Halbyggeri A/S bygger til erhverv og industri i hele Danmark Vis ikke denne video igen