Del dette på

Cookie- og privatlivspolitik

Vi tager din databeskyttelse alvorligt. Vi behandler persondata og her i vores cookie- og privatlivspolitik kan du læse om, hvordan vi behandler dine data.

 

Behandling af persondata

Som kunde hos Dansk Halbyggeri indsamler vi følgende personoplysninger om dig:
Navn, adresse email og telefonnummer.

Som leverandør og samarbejdspartner indsamler vi følgende personoplysninger om dig:
Navn, adresse, email og telefonnummer

Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler vi en række informationer. Det sker ved almindelig tilgang af indhold. Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger:
Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer. 

Ved at besøge og fortsat anvende denne hjemmeside, giver du samtidig dit samtykke til denne cookiepolitik og indsamlingen af oplysninger om dig. 

 

Privatlivspolitik ved rekruttering

Ved modtagelse af ansøgning og bilag, bliver det fremsendte materiale gennemlæst af den relevante leder, med det formål at kunne besvare og vurdere indholdet i forhold til et defineret job hos Dansk Halbyggeri. Ansøgning og bilag bliver delt internt med relevante personer i rekrutteringsprocessen og eventuelt rekrutteringsfirma. Ansøgning og bilag behandles indtil den rette kandidat er fundet, og rekrutteringsprocessen er afsluttet. Herefter gemmes ansøgninger i op til12 måneder. 

 

Sikkerhed

Vi har truffet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Formål

Personoplysninger om kunder indsamles til følgende formål: Behandling af dit køb og levering af vores ydelse samt administration af din relation til os.

Personoplysninger om leverandører og samarbejdspartnere indsamles til følgende formål: Behandling af vores køb/ydelser samt administration af din relation til os. 

Oplysninger indsamlet på hjemmesiden anvendes til at optimere vores services og indhold.

Dataminimering: Vi indsamler, behandler og opbevarer kun de persondata, der er nødvendige i forhold til at opfylde vores fastsatte formål.

Data holdes ajour: Da vores service er afhængig af, at dine data er korrekte og opdaterede, beder vi dig oplyse os om relevante ændringer i dine data.

 

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Videregivelse af oplysninger

Vi benytter en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data, herunder leverandører af it-løsninger. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til deres egne formål. I relevante tilfælde videregives data til banker og inkasso. Videregivelse af personoplysninger til andre formål vil kun ske, hvis du giver samtykke til det.

 

Brug af cookies

Når du besøger vores hjemmeside, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af hjemmesiden.

Cookies gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

 

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie indeholder kun tekst, er ikke et program og indeholder ikke virus.

 

Sletning af cookies?

De fleste browsere lader dig slette cookies direkte fra din harddisk.
Afhængig af hvilken browser du anvender, kan du i dens indstillinger og hjælpefunktioner få information om, hvordan du sletter cookies, samt hvordan du eventuelt blokerer for cookies.

Tredjepartscookies
Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte: Google Analytics og YouTube

 

Dine rettigheder

Du har til en enhver tid ret til at få oplyst, hvilke data Dansk Halbyggeri behandler om dig, hvor de stammer fra, hvad vi anvender dem til og hvor længe vi opbevarer dine persondata. Hvis du mener, at de persondata, vi behandler om dig, er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. Du skal henvende dig til os og oplyse os om, hvori unøjagtighederne består, og hvordan de kan rettes. 

I nogle tilfælde vil vi have en forpligtelse til at slette dine persondata. Det gælder fx, hvis du trækker et eventuelt afgivet samtykke tilbage. Hvis du mener, at dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi indhentede dem til, kan du bede om at få dem slettet. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen eller andre retlige forpligtelser. Her har også mulighed for at indgive en klage til Datatilsynet.

Når du henvender dig til Dansk Halbyggeri med en anmodning om at få rettet eller slettet dine persondata, undersøger vi, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald ændringer eller sletning så hurtigt som muligt.

Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine persondata. Du kan også gøre indsigelse mod vores videregivelse af dine data til markedsføringsformål. Hvis din indsigelse er berettiget, sørger vi for at ophøre med behandlingen af dine persondata. Du har mulighed for at benytte dig af dataportabilitet, i så fald du ønsker dine oplysninger flyttet til en anden dataansvarlig eller databehandler. Vi sletter af egen drift dine persondata, når de ikke længere er nødvendige for det formål, som de er indsamlet til.

 

Spørgsmål

Har du spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os på 8754 1500 eller info@danskhalbyggeri.dk. Du får naturligvis den bedste og mest professionelle vejledning hos Dansk Halbyggeri A/S.


Print side |
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem
Klik her for at læse mere om AAA-kreditvurdering