Del dette på

Industribyggeri

Når Dansk Halbyggeri laver industribyggeri, bygger vi drømme – nemlig bygherrers drømme om højere effektivitet, lavere energiforbrug og kvalitetsbyggerier.

Vi har mange års erfaring med totalentreprise af industribygninger, som kommer vores kunder til gode i form af et gennemtænkt og kosteffektivt byggeri. Industribyggeri er én af vores kernekompetencer, baseret på vores mange års erfaring med totalentrepriser indenfor erhvervsbyggeri.

Industribyggeri kan have mange formål og kriterier. Vi sikrer, at dit byggeri lever op til de nyeste standarder og har i processen fuld fokus på din virksomheds specifikke behov. Derfor udvikles byggeriet gennem en tæt dialog med dem der skal bruge det. På den måde er vi sikre på altid at opfylde virksomhedens forventninger og behov til det nye byggeri.

Vi har erfaringen

Som erfarne entreprenører inden for industribyggeri ved vi, at der er mange parametre i spil for at få det optimale industribyggeri. Vi er med hele vejen igennem byggeprojektet fra de første byggetanker, til bygningen er klar til at blive taget i brug. Vi tager os af alle opgaver såsom projektering, beregninger, tegninger, byggeansøgning, projektledelse og naturligvis løbende rådgivning. Vi anvender udelukkende materialer og komponenter, der er gennemtestet og har bevist deres holdbarhed og styrke. På den måde kan vi altid garantere et byggeri af høj kvalitet og med en tidsplan og en pris der holder.

I er også sikret et byggeri, der matcher jeres behov og tidens krav i dag og i fremtiden. Vi skræddersyer nemlig byggeriets arkitektur, funktion og økonomi til hver enkelt virksomhed.

Læs mere om vores ekspertiseområder inden for industribyggeri herunder.


Print side |