Del dette på

Ny lagerbygning i Gundsø

Dansk Halbyggeri opfører en isoleret lagerbygning for Gundsø Entreprenørforretning i Roskilde på Sjælland.

Stålet og betonelementerne er netop rejst til det nye byggeri i Gundsø, hvor Dansk Halbyggeri opfører en ny lagerhal til Gundsø Entreprenørforretning. Det er anden gang på bare to år, at Dansk Halbyggeri opfører en hal til samme entreprenør på Midtsjælland.

Den nye lagerbygning er på 1.350 kvadratmeter og den er næsten helt identisk med den eksisterende hal, som står lige ved siden af. Den nye lagerhal skal huse lastbiler og tolv slamsugere og for at undgå, at slamsugernes tanke fryser til is om vinteren, skal hallen opvarmes og dermed være isoleret.

Strikse hygiejnekrav
Den nye lagerhal indeholder også velfærdsfaciliteter til medarbejdere, som f.eks. omklædning, bad og kantine. Faciliteter, der overholder de strikse hygiejnekrav, der er, når man arbejder med slamsugning.

I modsætning til den eksisterende hal som er opført med en let facadekonstruktion, er den nye hal opført med betonelementer på de nederste 2, 8 meter, så lagerbygningen bedre kan stå imod eventuel påkørsel fra de store maskiner, der skal huses i hallen.

Byggeriet overdrages efter planen til bygherre lige inden jul.


Print side |