Del dette på

I Dansk Halbyggeri byder vi da "rynkerne" velkommen

Det der med ”rynkerne” er vi faktisk ret stolte over. Så stolte, at det oven i købet giver smilerynker. Dem er vi heller ikke kede af. Vi har nemlig valgt igen at være guldsponsor for Team Rynkeby.

Dansk Halbyggeri er sponsor for Team Rynkeby, fordi vi gerne vil være med til at støtte op om det værdifulde arbejde Børnecancerfonden gør indenfor målrettet forskning i børnekræft. "Rynkerne" - altså cykelrytterne fra Team Rynkeby Silkeborg, lagde i weekenden cykelruten forbi vores kontor i Galten, hvor vi stod klar med morgenkaffe og kage, så rytterne kunne tanke lidt energi til dagens træning på 106 km. 

I år hedder vores deltager Jytte Madsen. Jytte, som netop er blevet folkepensionist, har nu heller ingen problemer med hverken rynker eller alder og hun har i hvert fald ingen intentioner om at sidde stille af den grund, siger hun og griner- og får en masse dejlige smilerynker. Hun har smidt både patchwork, broderi og havearbejde til fordel for at cykle og støtte et rigtig godt formål, samtidig med at hun nyder at lære en masse nye mennesker at kende.

Hun vil være med til at gøre noget for andre ved at cykle med Team Rynkeby og dermed er hun en af de i alt 1.900 cykelryttere fra hele Norden, der kører til Paris for 17. gang fra den 30. juni til den 7. juli. En tur på ca. 1200 km. fordelt over 7 dage. Jytte træner derfor 3 gange ugentligt sammen med de øvrige ”rynker” i teamet fra Silkeborg, for at blive klar til de mange kilometer.

Team Rynkebys primære formål er at indsamle penge til børn med kritisk sygdom. I Danmark samler Team Rynkeby ind til to organisationer: Børnecancerfonden og Børnelungefonden. Rynkeby Foods A/S og God Morgon dækker alle projektets centrale omkostninger, og det betyder, at de penge, som Team Rynkeby indsamler, går ubeskåret til organisationerne. 

I 2017 indsamlede Team Rynkeby godt 65,2 mio. DKK til kampen mod børnekræft i Danmark, Sverige, Finland, Norge og Færøerne – heraf gik de 32,3 mio. DKK til Børnecancerfonden og Børnelungefonden i Danmark.

Læs mere om Team Rynkeby 


Print side |