Del dette på

Erritsø Idrætscenter

Virksomheden Dansk Halbyggeri skal opføre to tennishaller i Erritsø.
En entreprenør er valgt til byggeriet af to nye haller til padel og tennis ved Erritsø Idrætscenter. Prisen bliver 15,7 millioner kroner, og budgettet holder. Men hallerne bliver nogle

Kontrakt underskrevet: Derfor bliver nye tennis- og padelhaller forsinket i Erritsø

Virksomheden Dansk Halbyggeri skal opføre to tennishaller i Erritsø.

En entreprenør er valgt til byggeriet af to nye haller til padel og tennis ved Erritsø Idrætscenter. Prisen bliver 15,7 millioner kroner, og budgettet holder. Men hallerne bliver nogle måneder senere klar end først planlagt.

Erritsø: Virksomheden Dansk Halbyggeri skal opføre de to nye haller til tennis og padel, som opføres ved Erritsø Idrætscenter (EIC).

Det oplyser EIC i en pressemeddelelse. Byggeriet begynder i januar og forventes at stå færdigt 1. august 2022.

- Vi er meget tilfredse med, at prisen for totalentreprisen rammer vores budget i en tid, hvor byggeomkostningerne spurter afsted. Faktisk er Dansk Halbyggeris tilbudspris en smule under vores budget, udtaler bygherrerådgiver Frank Howard Jensen fra Billund//Hansen arkitekter.

Formanden for EIC's bestyrelse, Anders Axø, oplyser til Fredericia Dagblad, at projektet holder sig inden for budgettet på 15,7 millioner kroner.

Ifølge pressemeddelelsen var der et stort spænd mellem buddene i runden.

12 meter høj bygning

Dansk Halbyggeri har hjemme i Hinnerup i Østjylland, og direktøren ser frem til opgave med at bygge de fire padelbaner og to tennisbaner på i alt 2700 kvadratmeter.

- Gennem årene har vi opført en række tennishaller, og nu er padelhaller i fokus mange steder. Den type passer rigtig godt til vores kernekompetence. I Vejle opfører vi et stort padelcenter for en gruppe, hvor Thomas Gravesen er aktiv, udtaler han i pressemeddelelsen.

Vi er meget tilfredse med, at prisen for totalentreprisen rammer vores budget i en tid, hvor byggeomkostningerne spurter afsted

Frank Howard Jensen

I meddelelsen beskrives planerne således:

- Hallerne får en fritrumsprofil på otte meter i højden, mens bygningens højde bliver 12 meter. De opføres i en stålkonstruktion beklædt udvendigt med sinusplader. Indvendigt leveres den klar til brug med gulv og belysning.

Erritsoe Idraetscenter Fredericia 15A4291 web

Vigtigt for centret

EIC har tidligere haft planer om, at byggeriet af hallerne skulle i gang allerede i 2021, og at de skulle stå klar i marts 2022. Det bliver nu fem måneder senere.

- De sidste par måneder op til sommerferien arbejdede vi hårdt på at få flere til at byde på opgaven. Firmaerne var under hårdt pres på grund af travlheden i branchen. Derfor var vi nødt til at acceptere en lidt længere byggeperiode for at få det i hus, siger EIC-formand Anders Axø.

Erritsø Idrætscenter fik i alt tilført cirka 40 millioner kroner under det udvidede corona-anlægsbudget i 2022, og både idrætscentret og svømmehallen blev moderniseret i 1. etape, ligesom rugbyafdelingen har fået et nyt klubhus.

Nu er planen lagt for sidste del: Opførelsen af de to haller til ketsjersport, og det glæder formanden.

- Det har været utroligt vigtig for os som center at kunne tilbyde det. Der er noget driftsøkonomi, der skal hænge sammen med EIC's økonomi, så idrætscentret kan tjene lidt på at leje hallerne ud, siger Anders Axø.


Print side |