Del dette på

Dansk Halbyggeri bliver anlægspartner for Dansk Tennis Forbund

Dansk Halbyggeri indtræder som officiel anlægspartner for Dansk Tennis Forbund. Aftalen skal styrke kendskabet til Dansk Halbyggeri og øge tennissportens popularitet i Danmark.

Dansk Halbyggeri skal frem til 2020 bistå med byggerådgivning af danske tennisklubber, herunder projektering og etablering af nye halprojekter. Aftalen med Dansk Halbyggeri som officiel bygge- og anlægspartner betragtes af Dansk Tennis Forbund som en vigtig del af en indsats, der skal styrke tennissportens position herhjemme. Dansk Tennis Forbund oplever det laveste medlemstal i 40 år, og har indgået samarbejdet som et led i en strategi, der skal tiltrække 10.000 nye medlemmer på landsplan.

Bedre indendørsfaciliteter tiltrækker nemlig flere medlemmer i de lokale tennisklubber. For os i Dansk Halbyggeri er aftalen vigtig, fordi den giver os mulighed for at komme i tæt dialog med landets tennisklubber om deres indendørsfaciliteter.

”Samarbejdet gavner begge parter. Vi kommer i kontakt med flere tennisklubber og tennisklubberne får de nødvendige faciliteter ”, siger Poul Bo Petersen, bygningsingeniør og markedschef for Dansk Halbyggeri.

Aftalen med Dansk Tennis Forbund træder i kraft 1/3/18.

Vi hjælper med at bygge jeres nye tennishal.


Print side |