Del dette på

25-års Jubilæum for Dansk Halbyggeri A/S


Den 1. januar 1999 blev Dansk Halbyggeri A/S grundlagt – hvilket betyder,
at det nu er 25 år siden og, at vi derfor kan fejre 25-års jubilæum.

Det er en dag der fylder mig med stolthed og taknemmelighed men også refleksion over denne 25 år lange rejse. En rejse som på alle måder har formet mit liv, som iværksætter, selvstændig og familiefar.

Da Dansk Halbyggeri A/S blev grundlagt for et kvart århundrede siden, var det med en vision om at skabe kvalitetsbyggerier, indenfor erhverv og industri samt haller til sport og fritid. Den vision er kun blevet en realitet takket være den dedikation, hårdt arbejde og passion, som alle medarbejdere gennem tiden har bidraget med.

Dansk Halbyggeri har gennem tiden oplevet både små og store udfordringer, men også mange triumfer. Gennem alle 25 år har vores kerneværdier om kvalitet, handlekraft og ordentlighed været vores kompas. Det er disse værdier, der har båret os igennem, og som vil fortsætte med at guide os i fremtiden.

På denne særlige dag vil jeg gerne rette en stor tak til alle medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder i Dansk Halbyggeri. Uden jer ville vi ikke være, hvor vi er i dag. Jeres engagement, tillid og samarbejde er afgørende for vores succes, og jeg bifalder jeres bidrag som er meget værdsat og jeg ser frem til at fortsætte vores samarbejde.

En af mine helt personlige kæpheste er ARBEJDSGLÆDE – og jeg ønsker og arbejder hver dag for, at alle medarbejdere skal føle arbejdsglæde i Dansk Halbyggeri. En god dag på kontoret for mig er – når jeg kan mærke der er arbejdsglæde og at vi arbejder, som et team der gør hinanden gode.

Lad os alle fortsætte med at bygge fremtiden sammen.

Tillykke med jubilæet, Dansk Halbyggeri A/S


Print side |