Del dette på

Koncertsalen i Tinghallen står nu færdig - 6 måneder før tid

Det er lykkedes for Dansk Halbyggeri at få Store Sal i Tinghallen færdig til aflevering 6 måneder før tid. De første arrangementer er allerede programsat.

Da Dansk Halbyggeri sigtede på aflevering af Tinghallens Store Sal til den 1. december 2019, var de fleste skeptiske. Nu er tvivlen gjort til skamme.

Koncertsalen er med de tilhørende nødvendige driftsfaciliteter som toiletter og garderobe klar til aflevering allerede 20. november 2019 - et halvt år før tid. 

Tinghallen er et komplekst byggeprojekt grundet både ombygning, tilbygning og nybygning.

Projektchef Bent Storgaard og projektledere på byggepladsen Toke Ø. Svensson og Martin Henneberg Bech har hele tiden været optimistiske omkring færdiggørelse af Store Sal før tid, hvor andre nok har været mere skeptiske grundet projektets store kompleksitet.

Det er derfor ekstra glædeligt, at vi gennem et tæt samarbejde med projektets aktører – ikke mindst med bygherre, kan gøre ibrugtagning af koncertsalen mulig allerede nu. Alle tilhørende driftsfaciliteter som f.eks. toiletter og garderobe er også klar.

Der laves en midlertidig indgang til salen på den modsatte side af foyeren, da vi ved at hurtig ibrugtagning naturligvis har stor økonomisk betydning. Også fremdriften i Foyerområdet er så god, at projektlederne forventer at kunne aflevere foyeren før tid.

Med byens ny koncertsal har Viborg Sport & Event allerede programsat arrangementer, herunder julekoncerter, julefrokoster mv. 

Tinghallen er Viborg Kommunes store kulturprojekt, der skal styrke Viborgs kulturelle profil og tiltrække flere og større events til byen.

Dansk Halbyggeri, der opfører det nye kongres- og musikhus i totalentreprise for Viborg Kommune, vandt totalentreprisen foran 11 indbudte virksomheder. Projektet opføres i samarbejde med Rådgivende Ingeniører EKJ A/S og Mangor & Nagel Arkitekter A/S. 

 

Læs mere om projektet Tinghallen kongres- og musikhus her

 


Print side |