Del dette på

Stålhal

Stålhaller til erhverv og industri, samt sport og fritid

Dansk Halbyggeri har specialiseret sig i byggeri af stålhaller til alle formål. Vores erfaring med stålhaller og vores markedsposition som en af Danmarks førende indenfor halbyggeri gør, at vi altid kan levere et godt byggeri til tiden. Et byggeri der indfrier dine drømme og overholder alle de krav, du måtte have til din stålhal. Stålhaller er en af vores kernekompetencer og vi leverer derfor et solidt byggeri og en god byggeproces, uanset projektets størrelse, udseende og anvendelse. 

Stålhallen er som haltype ofte anvendt som sports- og multihal, samtidig med at stålhaller er særlig velegnet til erhvervsbyggeri, hvor der er behov for administration, produktion, værksted, lager og opmagasinering. 

Isoleret stålhal

En stålhal er som letbyggeri en meget kosteffektiv bygningsform, der tilgodeser alle behov, og kan opføres enten som kold hal eller som en isoleret stålhal. En isoleret stålhal kan i princippet være alle typer af erhvervsbyggeri som f.eks. kontor, lager eller værksted til et komplet idrætscenter eller en sportshal. Stålhaller er typisk opført i kombination med andre materialer som f.eks. betonelementer eller træ. Vores haller er isolerede efter gældende regler og bliver opført af holdbare materialer, der kan holde i mange år. 

Uisoleret stålhal

Den kolde hal kaldes som haltype også for en råhal, fordi den er uisoleret og hovedsageligt består af stål og en skal. Koldhaller eller råhaller egner sig til opbevaring eller lagring indenfor erhvervs- og industribyggeri. De er også velegnet til drift og produktion inden for landbrug og ridesporten, hvor den uisolerede hal typisk fungerer som maskinhus, stald eller ridehal. Inden for sportsverdenen bruges kolde haller uden isolering til overdækning af områder til udendørs sportsaktiviteter, som fx fodbold eller tennis.

Vores byggeproces er optimeret ned til mindste detalje og foregår i tæt dialog med dig som bygherre. Vores veluddannede og erfarne medarbejdere sørger for, at vi leverer et byggeprojekt, der er effektivt både på tid, pris og kvalitet.Det kosteffektiviserer byggeriet og sparer din virksomhed, forening eller institution for bekymringer og uforudsete ekstra udgifter i forbindelse med opførslen af byggeriet. 

Skal du have bygget en stålhal til erhverv, uanset om det er en industrihal, maskinhal, lagerhal, produktionshal eller en sportshal står vi klar i Dansk Halbyggeri til at hjælpe med inspiration og solid rådgivning.

Kontakt os for mere information for pris på bygning af stålhal. 

Læs mere om vores ekspertiseområder inden for stålhaller og halbyggeri herunder. 

Eksempler på stålhaller til erhverv og industri

Eksempler på stålhaller til sport og fritid

 

 

 

 

 

 

 


Print side |