Del dette på

Sponsor støtte

Idræt og sportslige sponsorater er en del af vores DNA i Dansk Halbyggeri. Vi brænder især for cykelsporten, men kommer omkring en lang række andre sportsgrene gennem vores kunder og samarbejdspartnere inden for byggeri af haller til sport og fritid.

Silkeborg Cykel Ring

Vi støtter cykelsporten, fordi vi elsker cykling.

scrmotion.dk
ResizedImage150147 ny Logoscr
Børnecancerfonden / Guldsponsor for Team Rynkeby

Vi er bronzesponsor for Team Rynkeby. Team Rynkeby er et nordisk velgørenheds-cykelhold, som hvert år cykler til Paris for at samle penge ind til børn med kritiske sygdomme og deres familier.

Team Rynkeby Sponsor 2019 Dansk Halbyggeri AS

team-rynkeby.dk
ResizedImage256166 Team rynkeby logo
MTB Randers

Vi støtter mountainbikeklubben MTB Randers. Vi er en hel flok mtb-glade medarbejdere på kontoret, så vi kan slet ikke lade være.

mtb-randers.dk
ResizedImage123123 MTB Randers logo
Dansk Tennis Forbund

Dansk Halbyggeri A/S har indgået samarbejde med Dansk Tennis Forbund og har status som officiel bygge- og anlægspartner for Dansk Tennis Forbund indenfor området halbyggeri.

Dansk Tennis Forbund
ResizedImage168168 Dansk Tennis Forbund Officiel Anlaegspartner 2018 2019
Morten Banke

Dansk Halbyggeri er sponsor for den professionelle danske elite-triatlet Morten Banke. Han er en ægte jernmand og er til daglig en del af Aarhus 1900 triatlons elitehold som atlet, hvor han også konkurrerer på professionelt niveau.

Morten Banke
ResizedImage142142 Morten Banke traener pa Hawaii 1200x1200px

Derfor er vi sponsor

I 2019 har vi igen valgt at sponsorere elite-triatlet Morten Banke, mountainbikeklubben MTB Randers, cykelklubben Silkeborg Cykle Ring samt velgørenhedscykelholdet Team Rynkeby.

Idræt og sportslige sponsorater er en del af vores DNA i Dansk Halbyggeri. Vi har især en passion for cykelsporten, men kommer omkring en lang række andre sportsgrene gennem vores kunder og samarbejdspartnere inden for byggeri af idrætshaller til sport og fritid. Vi ønsker at gøre en forskel for de sportsudøvere og klubber vi sponsorerer. Når vi støtter ambitiøse unge mennesker med klare mål, støtter vi også deres høje arbejdsmoral og målrettede indsats. Den stærke drivkraft, viljestyrke og vedholdenhed som bl.a. elitesport kræver, er noget af det, der også kvalificerer gode kandidater til det danske erhvervsliv.

I Dansk Halbyggeri har vi primært fokus på sportslige sponsorater. Muligheder og kriterier for et sponsorat vurderes individuelt og primært ud fra et forretningsmæssigt synspunkt. Ønsker du at høre mere, er du velkommen til at rette henvendelse til vores marketingskoordinator Gitte Kibæk.

Grundlag for sponsorater

Grundlaget for at sponsorerer til velgørenhed eller individuelle sportsudøvere, handler selvfølgelig ikke kun om, at det er de gode intentioner, der driver værket. Det handler i også om, hvad vi får ud af det som virksomhed. Det handler i stor grad om socialt ansvar, men også om branding, synlighed og den direkte afledte effekt af at være sponsor. Vi tror på, at vi med vores sponsorater kan åbne op for nye spændende dialoger, som bidrager positivt til kundeloyalitet, image og nye samarbejdspartnere.

Dansk Halbyggeris værdier

I Dansk Halbyggeri er vores vigtigste værdier; kvalitet, ordentlighed og handlekraft. Det er disse grundlæggende værdier, der kendetegner vores virksomhed, og vi vil være den bedste samarbejdspartner indenfor vores område.  Referencer, tillid og anbefalinger er en vigtig faktor indenfor byggebranchen, og i takt med at kunders tillid og loyalitet har flyttet sig fra virksomheder, til i stedet at hvile på andre kunders anbefalinger, ser vi ligeledes en nødvendighed i at kommunikere andet end bundlinje og forretning. 


Print side |