Del dette på

Små byer vil også have sportshaller

Sportshallen bliver typisk byens samlingspunkt og rammen for et fællesskab på tværs af idræt og kultur. Gode sportsfaciliteter er med til at gøre byen mere attraktiv at bo og leve i.

Sportshaller er blevet et must i danske byer. Selv helt små byer bygger sportshaller – i kampen om at tiltrække og fastholde borgere.

En moderne sportshal er et must i enhver by, der vil holde på sine borgere. Og helt uundgåelig, hvis den også vil tiltrække tilflyttere. Sportshaller er således blevet centrum i de små byers kamp mod hinanden.

I Dansk Halbyggeri oplever vi klart en øget efterspørgsel fra mindre byer, der aktivt vælger at styrke byen med en moderne sportshal. Eksemplerne er mange: Ry, Nim, Stjær, Ny Nørup, Rosmus, Nørager og Brødeskov er blot nogle af dem.

Gode sportsfaciliteter er med til at gøre byen mere attraktiv at bo og leve i, ikke mindst for børnefamilier, der ikke ønsker at transportere børnene til eftermiddagens aktiviteter.

Sportshallen bliver typisk byens samlingspunkt og rammen for et fællesskab på tværs af idræt og kultur. Med flere travle børnefamilier og højere boligpriser i de større byer, tror jeg godt vi kan forvente, at denne tendens vil fortsætte et godt stykke ind i fremtiden.

Personligt bliver jeg altid glad af at være med til at tilføre de små byer et nyt aktiv, som en idrætshal jo er. Brødeskovhallen er et godt eksempel på en lille by, hvor sportshallen har gjort en stor forskel. Vil du læse mere om opførsel af sportshal - klik her

Mogens Laustsen
Stifter og salgsdirektør


Print side |