Del dette på

Rejsegilde på Hal III i Køge Idrætspark

Dansk Halbyggeri var selvfølgelig med, da Køgehallerne og Køge Kommune i denne uge afholdt rejsegilde på deres nye idrætshal. Hal III har rejst sig med fuld volume og en milepæl i byggeriet er nået.

Der er jo normalt spærret af på byggepladsen, men til rejsegildet torsdag d. 18. juni fik både repræsentanter fra Køge Kommune, personale fra Køgehallerne samt børnehavebørn og voksne fra de nærliggende børnehaver mulighed for at komme bag byggepladshegnet og se hvad der foregår. Denne dag var der mulighed for, at se nærmere på Hal III ”indefra” og fornemme bygningens form og størrelse. Samtidig kunne de indbudte gæster også møde pladsens håndværkere. 

Rejsegildet foregik på selve byggepladsen - under de store stålrammer og spær der blev rejst for et par uger siden. Her bød Jørgen Poulsen, næstformand i Køgehallerne, velkommen og han havde ros med til alle involverede parter for et godt stykke arbejde. 

Selve idrætshallen er en del af Køge Kommunes store satsning, der skal tiltrække flere sports- og kulturelle begivenheder til byen. Hal III er den tredje Køgehal og den nye hal kommer til at hænge naturligt sammen med de øvrige haller. Der er lagt op til et indbydende og livligt miljø i hallerne med caféer og opholdsarealer, hvor det er muligt at følge med i de aktiviteter, der foregår i hallerne.

Hallen bliver 4.200 m² og får en tilskuerkapacitet på 1.100 mennesker. Hal III er tegnet af Mangor & Nagel Arkitekter A/S og opføres af Dansk Halbyggeri i totalentreprise. 

Læs mere om idrætsbyggeriet til Køge Kommune her: 

 


Print side |