Del dette på

Praktik som udførende

Når du er udførende bygningskonstruktør-praktikant, bliver du godt rustet til en fremtid som for eksempel projektleder på byggesager.

Som bygningskonstruktør-praktikant hos os vil du få indblik i mange forskellige sager og arbejdsgange, og fra dag ét får du prøvet kræfter med faget. 

Når du er i praktik som udførende, er din daglige gang på vores kontor i Galten, og et par gange om ugen er du ude på en af vores byggepladser. Du vil blive tilknyttet en mentor – typisk en af vores dygtige projektledere, og du kommer med i alle processer. 

Dine arbejdsopgaver er fx:

 • Projektledelse af tid og økonomi på byggesagen
 • Rapportering og indsalg
 • Møder med underentreprenører og leverandører samt indgåelse af aftaler med dem
 • Vurdering af konstruktioner og udtænke de rigtige løsninger på byggepladsen
 • Gennemgang af alle byggeriets faser - lige fra tilbud, kontrakt og projektering til udførelse og aflevering.
 • Kontakt til vores kunder og samarbejdspartnere – fx myndigheder (herunder brandmester), slutbrugerne af det færdige byggeri, håndværkerne på pladsen samt arkitekter og ingeniør
 • Anvendelse af de nyeste digitale værktøjer inden for Byggeweb

Send din ansøgning

Hvis du gerne vil i praktik som udførende, så kontakt os - skriv til Bent Storgaard på bs@danskhalbyggeri.dk 

 

Det siger praktikanterne om os

 • mikkel
  Stor tillid

  Under mit praktikforløb hos Dansk Halbyggeri blev der fra starten udvist stor tillid til mig som praktikant. Der blev også udvist stor interesse i at gøre min praktik så lærerig og spændende som muligt. Jeg blev tilknyttet en byggeleder og inddraget i en byggesag fra først dag. Jeg fik lov at prøve kræfter med krævende og relevante arbejdsopgaver. Kan du lide kvalitet, arbejdsmiljø, samt sociale og kompetente kollegaer kan jeg varmt anbefale Dansk Halbyggeri. 

  Mikkel Thomsen, Udførende bygningskonstruktør
 • Jacob Noes web 1535x1700px
  Tiltro og ansvar

  Jeg overtog et projekt sidst i byggeprocessen. Et ret stort ansvar og med en ret kort tidsfrist! Det har været grunden til at jeg har udviklet mig utroligt meget undervejs. Min dialog med håndværkerne og bygherre har været utrolig god og givet god sparring. Samarbejdet med bygherres rådgiver var en smule anspændt grundet udfordringer med byggeriet, men konflikterne har også været lærerige. Synes at det har været super fedt, at Dansk Halbyggeri har haft den tiltro til at jeg, som praktikant, kunne løfte opgaven. Det har helt bestemt været med til at fremme min læring både indenfor planlægning og økonomi, da jeg har været med til at holde overblik og styre håndværkerne, for at vi kunne nå i mål!

   

  Jacob Noes, udførende bygningskonstruktør