Del dette på

Ny værkstedshal af Dansk Halbyggeri bringer mureruddannelsen op i superligaen!

Dansk Halbyggeri har opført faciliteterne for EUC Nordvestsjælland i Holbæk. Den nye værkstedshal og de fem undervisningslokaler er nu indviet og klar til eleverne, som starter efter sommerferien.

Der har været indvielse på den nye værkstedshal i Holbæk. Med byggeriet får EUC Nordvestsjælland nye og tidssvarende værkstedshaller og undervisningsfaciliteter, hvilket glæder EUC-direktør Steffen Lund.

I sin tale til indvielsen, udtrykker Steffen Lund, at mureruddannelsen længe har haft brug for et tiltrængt løft. Han er derfor meget begejstret for, at uddannelsen nu kommer op i en helt ny liga, - nemlig den bedste liga herhjemme.

Den nye værkstedshal skal bruges til undervisning af murerelever. Værkstedshallen er opdelt i to haller på ca. 750m² og 450 m² med en rumhøjde på ca. 6 mtr., tilhørende maskinrum, undervisningsfaciliteter, skolekøkken, kontorer, badfaciliteter og toiletter. I alt ca. 2.140 m² og eleverne får omkring 50 procent mere plads end tidligere, hvor murerlinjen har holdt til i lejede lokaler i nærheden.

Er man lidt nysgerrig på, hvad de andre elever mon går og laver, er væggen mellem hallerne med store vinduer, der giver frit udsyn til, hvad der foregår i hallen ved siden af. Desuden bliver undervisningen i de åbne værksteder synlig fra hovedindgangen. 

Byggeriet af den nye værkstedshal er et af flere halbyggerier, som Dansk Halbyggeri opfører for danske erhvervsskoler, der i disse år har skarpt fokus på, at tiltrække flere unge til erhvervsuddannelserne.  

Udover EUC Holbæk, som nu er står færdig og er indviet, opfører Dansk Halbyggeri også nye og tidssvarende haller til bl.a.  EUC Nordvestsjælland i Kalundborg og Erhvervsskolen Nordsjælland i Hillerød. Alle er erhvervsbyggerier til undervisningsbrug, der inkluderer både kolde værkstedshaller, nye maskinrum og undervisningslokaler.


Print side |