Del dette på

Ny projektkoordinator i salgsafdelingen

Travlhed i byggeriet giver ekstra travlhed på kontoret. Hils på Joan Wodstrup, vores nye salgskoordinator og jonglør, der skal holde de mange bolde i luften.

Det er et forrygende travlt forår ved Dansk Halbyggeri og trods sne og kulde, er der fuld gang i vores byggeprojekter over hele landet. Vi har derfor ansat en ny kollega i salgsafdelingen til at holde styr på de mange bolde. Hils på vores nye jonglør og salgskoordinator Joan Wodstrup. I Dansk Halbyggeri skal Joan i hendes nyoprettede stilling som salgskoordinator være intern salgsbackup primært for salg af industri- og erhvervsbyggeri. Joan skal beskæftige sig med både kunderelationer, tilbudsgivning og ordrebehandling, samt udarbejde supplerende salgsmaterialer. Hun er uddannet teknisk assistent og har et længere karriereforløb indenfor rådgiver- og byggebranchen. Joan har arbejdet mange år som projektassistent ved rådgivnings-virksomheden Alectia A/S (nu fusioneret med Niras) i Aarhus. Hun var senest projektkoordinator ved Boligbeton i Hedensted. På baggrund af Joans stærke faglige ekspertise er hun kommet flyvende fra start og er allerede godt i gang hos os. I sku´ bare lige se hendes skrivebord!


Print side |
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem
Klik her for at læse mere om AAA-kreditvurdering