Del dette på

Ny multihal til Hovedgårdhallen

Dansk Halbyggeri opfører endnu en af de populære multihaller. En multihal styrker lokalområdet ved at være samlingssted for kultur og idræt.

Dansk Halbyggeri opfører den nye multihal til Hovedgårdhallen. Byggepladsen er blevet klargjort i løbet af sommeren og 1. spadestik er lige på trapperne. 

Dansk Halbyggeri har fulgt byens hårde kamp for at rejse kapital og dermed muligheden for, at bygge deres nye multihal. Projektet er blevet til virkelighed ved, at frivillige ildsjæle i Hovedgård har solgt folkeaktier i nærområdet til både borgere og virksomheder. Stor lokal opbakning og indsamling samt et større tilskud fra Horsens Kommune har tilsammen gjort det økonomisk muligt at opføre den længe ventede multihal. 

Hovedgård Multihal bliver byens nye og moderne kultur- og idrætscenter. Et aktivt samlingssted for alle byens borgere på tværs af generationer, etniciteter, kulturer, sociale og økonomiske forhold. Multihallen skal styrke byens fællesskaber og sammenhold ved at samle byens aktiviteter under samme tag. 

Den nye multihal på ialt 1.700 m² i to etager er med både idrætshal og multisal. Derudover er der køkken, café, loungeområde og omklædningsfaciliteter mv. På førstesalen ligger spinning og fitnesslokale med frit udsyn gennem glaspartier ned til multisalen. 

Den nye multihal opføres i tilknytning med eksisterende bygninger og fremstår tilsammen som en arkitektonisk helhed med en forbindelsesgang mellem de to haller. Hallen er tegnet af VIVA Arkitekter og opføres i totalentreprise af Dansk Halbyggeri. Projektet forventes afsluttet i løbet af sommeren 2020. 

Se flere billeder af multihallen her

 


Print side |