Del dette på

Ny industrihal med attraktive faciliteter til KloAgger A/S

Dansk Halbyggeri A/S har netop afleveret et nyt garageanlæg med dertilhørende velfærdsområde og kantine til KloAgger A/S.

Det var ikke uden mediernes opmærksomhed, at den danske landsholdsstjerne Daniel Agger i 2013 skød en stor pose penge i kloakfirmaet KloAgger A/S. Firmaet har siden vækstet og udvider nu med en ny 600 m2 stor industrihal i Hvidovre. Dansk Halbyggeri A/S opfører hallen, der skal fungere som garageanlæg med tilhørende velfærdsområde. Velfærdsområdet består af et fitness rum, en kantine og to nye omklædningsrum. De to omklædningsrum er adskilt fra hinanden, da det ene bliver anvendt til afklædning og opbevaring af det beskidte tøj, mens det andet har brusefaciliteter, hvor medarbejderne kan vaske sig og klæde sig på igen.

KloAgger foretager alt inden for kloak- og rørarbejde. Virksomheden er specialister inden for kloakservice, slamsugning og TV inspektion. Den nye industrihal skal understøtte KloAggers aktiviteter og skabe rammerne for et godt og attraktivt arbejdsmiljø. Dansk Halbyggeri A/S har fundet den helt rigtige løsning, som imødekommer alle de ønskede behov.

Hallen opføres i samarbejde med Marco Agger og bygherrerådgiver Per Andersen.


Print side |