Del dette på

Ny idrætshal i Dalby i Faxekommune

Hallen med en fuld håndboldbane og tilskuerpladser er på 1036 kvadratmeter. Her er plads til fem badmintonbaner. Derudover er der godt 400 kvadratmeter med omklædning, depot, cafe og et multirum til møder og andet for borgerne og foreningslivet i Dalby.

Dansk Halbyggeri og Faxe Kommune fik i fredags papir på hinanden. Det sker i forbindelse med opførelse af nye sportsfaciliteter.

Den kommende idrætshal på 1595 kvadratmeter vil stå færdig til skoleåret i september 2021, lyder udmeldingen fra Dansk Halbyggeri i en pressemeddelelse.

- Vi indbød fire entreprenører, og HPH Totalbyg/Dansk Halbyggeri er den, der bedst opfylder vores krav til byggeriet og til prisen. Det har været en god forhandling om at få mest muligt for pengene, siger byggerådgiver i Faxe Kommune, Karsten Møller, der kalder halbyggernes tidligere projekter for udslagsgivende for kommunens valg.

Totalentreprisen løber op i cirka 10 millioner kroner.

Hallen med en fuld håndboldbane og tilskuerpladser er på 1036 kvadratmeter. Her er også plads til fem badmintonbaner. Derudover er der godt 400 kvadratmeter med omklædning, depot, cafe og et multirum til møder og andet for borgerne og foreningslivet i Dalby.

Arkitektfirmaet HS/Brunsgaard Laursen er Faxe Kommunes eksterne bygherrerådgiver i udbudsprocessen og under byggeriet.

Velkendt koncept

- Vi blev indbudt til at byde på opgaven i kraft af vores erfaring fra mange tilsvarende opgaver, siger markedschef Poul Bo Petersen, Dansk Halbyggeri og fortsætter:

- Når vi årligt bygger så mange haller til sport og erhverv, kan vi bygge til kundens ønsker og behov og stadig holde en god pris. Det er et meget veludviklet og afprøvet koncept.

Hallen opføres med ståldragere og isoleret beklædning, en konstruktion som Dansk Halbyggeri er specialist i. Pt. arbejder de på otte forskellige halbyggerier navnlig til sport og fritid i hele landet i hoved- eller totalentreprise.

Dansk Halbyggeri står selv for projektering og byggestyring, mens beton, montage, VVS, el med mere udføres i fagentreprise. I den kommende tid inviteres underentreprenører ind til at udføre de forskellige fagentrepriser.

På højden vil projektet beskæftige 10 mand fordelt på forskellige håndværksfag og underentreprenører.


Print side |