Del dette på

Konsortiet ”Roskilde Springcenter” – c/o Dansk Halbyggeri A/S er prækvalificeret i totalentreprisekonkurrencen til Roskilde Idræts- og Bevægelsescenter

Konsortiet ”Roskilde Springcenter” – c/o Dansk Halbyggeri A/S er blevet prækvalificeret i totalentreprisekonkurrencen om Roskilde Idræts- og Bevægelsescenter. Konsortiet har været i konkurrence med 15 andre virksomheder og Roskilde kommune har nu udvalgt konsortiet som værende blandt de 5 ansøgere, der opfordres til at give tilbud på opgaven. I konkurrencen blev vi prækvalificeret med toppoint, fik 5 ud af 5 mulige point, og betegnes som værende en ”særdeles relevant” byggepartner til opgaven.

Konsortiet ”Roskilde Springcenter” – c/o Dansk Halbyggeri A/S er prækvalificeret ud fra sine økonomiske, finansielle og tekniske kapacitet, herunder solide referencer fra gennemførte byggerier med lignende kompleksitet.

Dansk Halbyggeri takker teamet med Vesti Olsen & Hansen A/S, Pro Arkitekter, LUMO Arkitekter og Dines Jørgensen & Co ApS, og ser frem til at afgive tilbud på den forestående opgave i Roskilde.

Læs mere om opførelse af springhal her

 


Print side |
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem
Klik her for at læse mere om AAA-kreditvurdering