Del dette på

Konsortiet ”Roskilde Springcenter” – c/o Dansk Halbyggeri A/S er prækvalificeret i totalentreprisekonkurrencen til Roskilde Idræts- og Bevægelsescenter

Konsortiet ”Roskilde Springcenter” – c/o Dansk Halbyggeri A/S er blevet prækvalificeret i totalentreprisekonkurrencen om Roskilde Idræts- og Bevægelsescenter. Konsortiet har været i konkurrence med 15 andre virksomheder og Roskilde kommune har nu udvalgt konsortiet som værende blandt de 5 ansøgere, der opfordres til at give tilbud på opgaven. I konkurrencen blev vi prækvalificeret med toppoint, fik 5 ud af 5 mulige point, og betegnes som værende en ”særdeles relevant” byggepartner til opgaven.

Konsortiet ”Roskilde Springcenter” – c/o Dansk Halbyggeri A/S er prækvalificeret ud fra sine økonomiske, finansielle og tekniske kapacitet, herunder solide referencer fra gennemførte byggerier med lignende kompleksitet.

Dansk Halbyggeri takker teamet med Vesti Olsen & Hansen A/S, Pro Arkitekter, LUMO Arkitekter og Dines Jørgensen & Co ApS, og ser frem til at afgive tilbud på den forestående opgave i Roskilde.

Læs mere om opførelse af springhal her

 


Print side |