Del dette på

Indvielse af Danmarks Nationale Brydecenter

Dansk Halbyggeri har opført de nye rammer til fremtidens elitebrydere. Brydeklubben Thor har netop klippet den røde snor og indviet deres nye brydehal - Danmarks nye nationale kraftcenter for brydning.

Sammen med den nyslåede EM-guldvinder Rajbek Bisultanov og tidligere OL-sølvinder Mark O. Madsen i brydning, var Dansk Halbyggeri med til indvielse af Brydeklubben Thors nye brydecenter – et af Europas største brydecentre.

Det nye brydecenter på 1500 m² rummer et træningsmiljø i verdensklasse og skal give elitebrydere de bedste rammer og forudsætninger for at jagte deres mål og visioner, samtidig med at fastholde dansk brydning på et højt internationalt niveau.

Brydeklubben har fået tre gange så meget pladsmadras i forhold til de tidligere træningsfaciliteter og det gælder da også i brydning, ligesom andre sportsgrene, at man ikke må gå ned på udstyret. Derfor er der udover brydehallen også træningscenter, sauna, restitutionsområde med sovepladser, omklædning og bad til mænd og kvinder samt et stort og rummeligt caféområde.

Brydecenteret er opført i totalentreprise af Dansk Halbyggeri i samarbejde med Gpp Arkitekter A/S og Ingeniørerne Hundsbæk & Henriksen A/S.

Se billeder af Brydecenter Thor

 


Print side |