Del dette på

Industrihal til robotter i Vestsjælland

Det er tale om et solidt kvalitetsbyggeri, når Dansk Halbyggeri opfører en ny montagehal for Poul Johansen Maskiner i Fårevejle.

Gedigne rammer om gedigne produkter. Når den nye montagehal i Fårevejle står klar, får Poul Johansen Maskiner et godt kvalitetsbyggeri som ansigt ud til verden.

Byggeriet og ikke mindst facaderne bliver opført med solide kvalitetsmaterialer som fx kobber. Valget af materialer afspejler dermed virksomhedens solide produkter og vidner om god kvalitet. Poul Johansen Maskiner er da også en af de tunge drenge i klassen, der udvikler robotter, automatiseringsmaskiner og elektronisk udstyr til store virksomheder som fx Lego og Coloplast.

Der er ingen tvivl om, at automatiseringsindustrien er i voldsom fremgang. Den nye montagehal er et konkret vidnesbyrd om den fremgang, industrien undergår, og om den udvikling Poul Johansen Maskiner oplever.  På bare et par år er de automatiserede maskiner og robotter, vi ser i virksomhederne i dag, blevet langt mere avancerede og mere anvendelige. En udvikling, der kun ser ud til at fortsætte på den måde.

Montagehallen er på 1.500 kvadratmeter og forventes at stå klar midt i december. Udover selve byggeriet, udfører Dansk Halbyggeri også anlægs- og gartnerarbejdet rundt om den nye bygning.


Print side |