Del dette på

Dansk Halbyggeri afleverer ny multihal til Gudenådalens Friskole

Efter en byggeperiode på godt et halvt år står den nye multihal i Bjerringbro nu klar til indvielse.

Gudenådalens Friskole og Fribørnehave har længe manglet mere plads, som følge af et voksende elevtal. Bogmester Ulrik Wilbeks indvielse af skolens nye multihal torsdag den 22/2 var derfor også lidt af en mærkedag.
Til den nye hal på 611 m2, som på dagen fik sit navn Valhal, er der tilknyttet omklædningsrum, depotrum og foyer, som forbinder det nye byggeri med det eksisterende.

Hallen er asymmetrisk bygget, fordi den, udover fysisk udfoldelse, også skal rumme større arrangementer, som kræver god akustik. Med Valhal kan Friskolen nu samle alle elever i samme rum og skolens SFO- og børnehavebørn får helt nye udfoldelsesmuligheder indenfor motorik og bevægelse. 

Det er fantastisk at se, hvordan et fællesskab i lokalsamfundet kan stå sammen og få sådanne projekter til at spire. Med gejst og initiativ kan man nå langt, sagde Ulrik Wilbek blandt andet i sin tale, som han gjorde kort. Mest fordi børn hader taler. 

Forberedelserne til den første begivenhed i hallen er allerede i gang. Den nye hal skal nemlig fejres med en fest i den kommende uge.


Print side |