Del dette på

Gørløse Autoimport indvier nye haller fra Dansk Halbyggeri

Mercedes-specialisten flytter alle dele af virksomheden sammen på én adresse i Slangerup

Gørløse Autoimport har indviet første etape af sit nye domicil. Det skete helt officielt ved, at John Schmidt Andersen, borgmester i Frederiksund Kommune, og syv-årige Mercedes, hjalp hinanden med at klippe snoren til de i alt ca. 4000 m² fordelt på fem bygninger. Bilbranchens store vækst har nemlig givet Mercedes-eksperten behov for mere plads.

Hele reservedelslageret og afdelingen for ophug flyttes ind i det nye domicil på Rassigvangen i Slangerup. Næste etape af byggeriet bliver forventeligt omkring 3.000 m2. Den skal både rumme afdelingerne for salg, værksted og en kælder til opbevaring af dæk.

Det samlede byggeri bliver omkring 7.000 m². Derfor har det været vigtigt for Gørløse Autoimport at dele byggeriet i etaper og at forhandle priser på dele af arbejdet med lokale håndværkerkontakter. Gørløse Autoimport der selv har stået for dele af byggeriet fortæller:

”Det gav stor værdi for os, at vi kunne ændre ting under forløbet og ikke var låst helt fast på det tegnede projekt. Dansk Halbyggeri har tegnet hele projektet og lavet råhuset på første etape. Fremad vil jeg nok lade dem udføre en større del af byggeriet, så jeg kan spare min egen tid. Det er nemmere, at det kun er én, der laver det hele,” siger Flemming Thingmand Henriksen fra Gørløse Autoimport.


Print side |