Del dette på

Første spadestik på ny multihal til Gudenådalens Friskole

Friskolen i Bjerringbro har længe manglet plads til fysisk udfoldelse og fællesskab, og nu er den nye hal på vej. Første spadestik er taget til den nye multihal på 611 kvadratmeter.

Det var en stor dag på Gudenådalens Friskole, da første spadestik blev taget til den nye multihal. Hallen har været på tale længe, fordi skolen er ved at vokse ud af de eksisterende rammer som følge af et voksende elevtal.  
 
Ønsket for den nye hal er at kunne samle alle elever i samme rum og skabe et fællesskab, som skolen ikke har plads til i øjeblikket. Samtidig har skolen et ønske om at styrke SFO- og børnehavebørnenes motorik og bevægelser. Det ønske opfyldes med den nye hal.  
 
Foruden multihallen består den 611 kvadratmeter store hal af omklædningsrum, depotrum og foyer, som forbinder det nye byggeri med det eksisterende.
 
Den nye hal bliver bygget asymmetrisk, fordi den, udover at kunne været et sted for fysisk udfoldelse, også skal rumme større arrangementer, som kræver god akustik.  
 
Hallen skal efter planen være færdig i slutningen af november.  Men allerede nu planlægger man en etape nummer to i arbejdet med at udvide skolens rammer, og her er nye personale-faciliteter og to klasseværelser på tegnebrættet.
 
Billedtekst:
Skoleleder, Sven Wortmann, var glad og stolt, da gravemaskinerne kørte ind på byggepladsen.


Print side |