Del dette på

Erhvervslivet på Københavns Vestegn i udvikling

Erhvervslivet på Københavns Vestegn er i udvikling, og det kan også mærkes også hos Dansk Halbyggeri, der udfører erhvervs- og industribyggeri, blandt andet i Ishøj.

Flere store bygge- og anlægsprojekter på Københavns Vestegn kaster byggeopgaver af sig i området. Det nye erhvervsområde Winthersminde, en ny jernbane mellem København og Ringsted og en ny letbane mellem Ishøj og Lyngby betyder udvikling for områdets erhvervsliv.

Det gælder også i Ishøj, hvor erhvervsområdet er i rivnede udvikling. Både mindre produktionsvirksomheder og andre typer erhverv finder vej til byen, der senest har fået et helt nyt erhvervsområde, Winthersminde, lige op ad motorring 4.

At der er gang i erhvervsbyggeriet kan Dansk Halbyggeri skrive under på. Aktuelt opføres et værksted i Ishøj for Elmodan Elektro.

Værkstedet på 360 kvadratmeter kommer til at huse finere hejseudstyr for Elmodan Elektro - en elektrovirksomhed, der er specialister i salg og reparation af blandt andet pumper og elværktøj.

Med byggeriet udvider Elmodan Elektro sin virksomhed til Ishøj, og er dermed med til at understøtte væksten i området. Byggeriet af det nye værksted står på hen over efteråret og forventes afsluttes sidst i oktober.

Læs mere om, hvordan vi bygger erhverv og industri.

 


Print side |