Del dette på

Erhvervsbyggeri

Hos Dansk Halbyggeri A/S bygger vi alle former for erhvervsbyggeri. Vi arbejder dedikeret med projektets store som små facetter for at sikre en gennemtænkt tidsplan inden byggeriet igangsættes. Det giver en smertefri byggeproces og et kosteffektivt byggeri, hvilket kommer vores kunder til gode.

Ethvert nyt erhvervsbyggeri vil altid være en investering og skal derfor tjene sig hjem gennem enten en optimeret produktion eller en højere effektivitet. Sidst men ikke mindst sikrer vi den fleksibilitet, der gør virksomhedsbyggeriet fremtidssikkert, så det kan følge virksomheden mange år frem i tiden.

Om byggeriet er stort eller småt, så er ønsket om hurtig ibrugtagning ofte stort. Effektivitet i byggeprocessen er derfor særlig vigtig og det kræver en nøje gennemtænkte plan for hele processen. På den måde er bygherre sikker på at få nøglerne til byggeriet til aftalt tid.

Vi har mange års erfaring

Gennem mange års erfaring ved vi, at der er mange parametre i spil, når det kommer til nyt erhvervsbyggeri. Derfor tilbyder vi rådgivning gennem hele byggeprocessen, og vi er med helt fra de første byggetanker til byggeriet er klar til at blive taget i brug. Gennem hele processen varetager vi opgaver som projektering, byggeansøgning, tegninger, beregninger, projektledelse og løbende rådgivning.

Når det drejer sig om erhvervsbyggeri, er behovene mange. Vi skræddersyer derfor hvert byggeprojekt i tæt dialog med bygherre selv. På den måde er funktion, økonomi og arkitektur altid tilpasset til virksomhedens særlige behov. Med vores mange års erfaring med erhvervsbyggeri er I sikre på, at kvaliteten er i top, og at prisen og tidsplanen holdes. I er også sikret et byggeri, der matcher virksomheden mange år frem i tiden. 

Læs mere om vores ekspertiseområder inden for erhvervsbyggeri herunder.


Print side |