Del dette på

Erhvervsbyggeri: Fremtiden ligger hos projektlederen

Gennem vores samarbejde med Byggeriets Evalueringscenter og deres værktøj Byggedialog har vi fået et stærkt værktøj til at måle vores projekter.

Uanset om vi bygger stort eller småt er ”Det gode projekt forløb” vores omdrejningspunkt i ethvert byggeprojekt. Det sikrer nemlig et gennemtænkt og kosteffektivt byggeri. Men hvordan sikrer man sig fokus på det gode forløb gennem hele processen?

Det er ”Det gode projektforløb”, der gør forskellen for alle byggeriets interessenter, når man bygger erhvervsbyggeri. Både for rådgiver, bygherre og os som entreprenører.

Det er her, der tjenes - og tabes penge. Det er her, vi skaber successer, undgår ærgelser og får tilfredse kunder.

Gennem vores samarbejde med Byggeriets Evalueringscenter og deres værktøj Byggedialog har vi fået et stærkt værktøj til at måle vores projekter, så vi hele tiden kan udvikle os og sammenligne os med den øvrige byggebranche. Et vellykket erhvervsbyggeri er jo mere end byggeteknik og konstruktioner. Et vellykket byggeri er funderet på en god dialog, kontinuerlige evalueringer og et godt samarbejde. Jeg er ikke i tvivl.

Værktøjer som byggedialog vil i fremtidens byggebranche spille en stadig større rolle. I en referenceorienteret branche vil det altid være interessant at se tilbage på tidligere byggeprojekter – for at kunne blive endnu bedre i fremtiden.

Vil du vide mere om Byggedialog – og se hvordan jeg klarer mig som filmstjerne - så se den korte video her

Henrik Madsen,
Adm. direktør


Print side |