Del dette på

Detailbutikker vælger Dansk Halbyggeri

Fri Bikeshop i Svendborg får 700 nye kvadratmeter butik. De valgte os på anbefaling fra andre butikker.

I Fri Bikeshop Svendborg forstår de at gøre cykelhandel og –reparation til en god forretning. Derfor har de siden 2009 udvidet med flere små byggerier. Nu skal 170 af butikkens ældste kvadratmeter rives ned for at gøre plads til ét 700 kvadratmeter stort butiksbyggeri.

Direktør Mogens Lautsen fra Dansk Halbyggeri bekræfter, at referencer indenfor detailsegmentet er afgørende: ”Fri Bikeshop Svendborg fik os anbefalet fra andre detailbutikker, som vi har bygget for. Vi oplever, at flere og flere kunder kommer til os på den baggrund, fordi det giver dem tryghed at vide, at vi har leveret en god pris og høj kvalitet til deres kolleger”.

Når Dansk Halbyggeri har afleveret de nye butikslokaler, skal de nuværende omdannes til værksted og personalerum. Det bliver fornemme forhold for cykelsmedene, men der er også brug for det hos Fri Bikeshop i Svendborg. Butikken har nemlig en chauffør ansat på fuld tid til at hente og bringe cykler til reparation fra hele Svendborg og omegn.

I øjeblikket er en del af butikkens lagerkapacitet udlejet til en anden virksomhed, men det hører også snart op, fordi der skal gøres plads til flere cykler. Vi glæder os til at komme i gang med opgaven hos den innovative cykelhandler.


Print side |