Del dette på

Dansk Halbyggeri træner til Team Rynkeby på Mallorca

Vores deltager på Team Rynkeby Anette Lauststen er netop vendt tilbage på kontoret efter en uges cykeltræning på Mallorca, hvor hun sammen med andre Team Rynkeby-ryttere har cyklet og udfordret sig selv i bjergene og i det varierede terræn.

Turen var en del af hendes fokuserede og hårde træning til den krævende Tour De Paris i juli.

På Mallorca havde den erfarne Team Rynkeby-kaptajn sammensat ture af forskellige længder og sværhedsgrader, hvor hver deltager selv kunne vælge dagens træningsprogram og på den måde havde rig mulighed for at udfordre sig selv efter evne på de stejle veje på øen.

Undervejs var der fælles forplejning, hvor rytterne havde mulighed for at fylde energidepoterne op til resten af turen. Ruterne var meget varierede og bød på alt fra Kongeetapen - med nogle af verdens smukkeste hårnålesving - til en unik kysttur langs vandet eller en tur på Gedestiens smalle veje.  

Netop hjemvendt fra det blide klima på Mallorca til de lidt køligere nordlige himmelstrøg, gør Anette sig endnu engang klar til weekendens obligatoriske træningstur på 150 km. Denne gang foregår træningen dog i mere velkendt terræn i Søhøjlandet, da rytterne mødes ved Them Ost, der ligesom Dansk Halbyggeri også er sponsor for Team Rynkeby. Her mødes holdet fra Silkeborg med Team Rynkeby Sønderjylland, og begge hold kører ruten med fuldt set-up, i form af følgebiler og motorcykel. Holdene kører hver sin vej rundt, for bagefter igen at mødes ved Them Ost, som sørger for forplejning til entusiastiske ryttere.


Print side |