Del dette på

Dansk Halbyggeri støtter elite-triatlet Morten Banke

Dansk Halbyggeri bliver fra 2018 sponsor for den kommende professionelle triatlet Morten Banke.

Når Morten Banke gennemfører verdensmesterskaberne i Ironman på Hawaii 14. oktober, vil han gå fra Age-Group til de professionelles rækker.

Det kræver stor viljestyrke, kampgejst og vedholdenhed at blive kvalificeret til stævnet, og vi er stolte over at støtte op om Morten Bankes værdier, fordi vi deler dem.

Det er i 2018 Morten Bankes plan, at konkurrere til flere ironman-stævner på professionelt plan. Dansk Halbyggeri har ligesom Morten, et mål om at ligge forrest i feltet og være de bedste på vores område.

Idræt og sportslige sponsorater er en del af vores DNA i Dansk Halbyggeri. Vi brænder især for cykelsporten, men kommer omkring en lang række andre sportsgrene gennem vores kunder og samarbejdspartnere inden for byggeri af haller til sport og fritid.

Vi ønsker at gøre en forskel for Morten Banke og de øvrige atleter og klubber vi sponsorerer. Den stærke drivkraft, som elitesport kræver, er noget af det der kvalificerer kandidater til det danske erhvervsliv. Når vi støtter ambitiøse unge mennesker med klare mål, støtter vi også deres høje arbejdsmoral og målrettede indsats.

Om Morten Banke:
Morten Banker er en ægte jernmand på 23 år.
Træner på triatlon-holdet MSI PRO TRI.
Løber maraton på bare 2 timer og 30 minutter.
Gennemfører Ironman på under 9 timer (3,9 km svømning, 180 km cykling og 42,2 km løb).

Læs mere på vores blog om hvordan det gik Morten Banke til Ironman på Hawaii


Print side |