Del dette på

Dansk Halbyggeri prækvalificeret til udvidelse af Fjernvarme Fyn Produktion A/S

Dansk Halbyggeri afgiver tilbud på udvidelse af Danmarks tredjestørste halmlager.

Fjernvarme Fyn har brug for et større halmlager til opbevaring af Heston-halmballer. En forlængelse af den eksisterende halmtilsatsbygning er derfor udbudt i totalentreprise, og Dansk Halbyggeri er prækvalificeret til at byde på opgaven.

Fjernvarme Fyns ønske er at den nye bygning bl.a. opføres med samme kvalitets- og funktionskrav, samt facadeudtryk som den nuværende. Derfor skal den nye bygning opføres med respekt for bl.a. det eksisterende arkitektoniske udtryk. Dansk Halbyggeri byder på opgaven i samarbejde med Gottlieb Paludan Architects og ISC Rådgivende Ingeniører A/S, som vil være med til at sikre den videreførte æstetik.

”Vi er et erfarent team, som arbejder virkelig godt sammen på den her slags opgaver. Planlægning, projektering og gennemførelse af byggerierne fungerer stærkt i samspillet mellem os,” siger Mogens E. Laustsen, adm. direktør i Dansk Halbyggeri.

Udover halmtilsatsbygningen rummer udbuddet også opførelsen af en ny opberedningsbygning, et chaufførtoilet, veje og belægninger.

Fjernvarme Fyn Produktion A/S er som Danmarks tredjestørste fjernvarmeselskab, ejet i fællesskab af Odense og Nordfyns Kommune.


Print side |