Del dette på

Dansk Halbyggeri på cykel til Paris på den brandvarme asfalt

Tak til vores Team Rynkeby deltager Jytte Madsen for den flotte indsats. 1200 varme kilometer har hun tilbagelagt sammen med Team Rynkeby på vejen til Paris. En stor drøm er blevet udlevet.

Trods varmerekorder i løbet af sommeren over næsten hele Europa, så er der i sportens tegn tilbagelagt lange krævende distancer på den brandvarme asfalt. Ikke bare i Le Mans eller Tour de France, men også velgørenhedscykelholdet Team Rynkeby har i løbet af sommeren bidraget med en stor sportslig indsats og store personlige præstationerne. Deltagerne er for længst kommet i mål i Paris, men de mange kilometer og den store personlige oplevelse sidder stadig i blodet.

Jytte Madsen, vores egen seje deltager på Team Rynkeby Silkeborg, puster ud og hviler de trætte ben hjemme i haven sammen med sine børnebørn. Trods alder og titel af både bedstemor og folkepensionist, knoklede hun afsted i varmen på sin gule racercykel og tilbagelagde de 1200 varme kilometer frem mod målet. Her ankom hun sammen med de øvrige Team Rynkeby cykelryttere lørdag d. 7. juli 2018.

Turen i år betegnes af de mere erfarne ryttere både som den største og den bedste tur nogensinde. Vejret har været helt fantastisk med varme, sol og ikke ret meget vind. Rekordstor deltagelse på ca. 1.900 cykelryttere og 450 hjælpere fordelt på 48 lokale hold fra seks lande.

For Jytte Madsen var det første gang at hun var med. Det har været en mangeårig drøm, der nu er udlevet. Hun har længe drømt om at cykle til Paris sammen med Team Rynkeby i den gode sags tjeneste. ”Det er en stor personlig sejr for mig og en oplevelse for livet. Det har været hårdt, men når det blev for meget, fik jeg en prinsesseplads i midten af feltet, hvor der var læ og holdkammerater til at hive forfra og andre til at trykke bagfra, hvis det blev nødvendigt. Jeg har i hvert fald fået set en masse baghjul”, siger hun og griner.

Som guldsponsor for Team Rynkeby vil Dansk Halbyggeri gerne sige tak til Jytte og Team Rynkeby Silkeborg for deres fantastiske flotte indsats. Et vigtigt element i Team Rynkebys arbejde er at rejse penge til organisationer, der støtter børn med kritiske sygdomme. Alle deltagere, både ryttere og hjælpere er yderst motiverede for at yde en stor indsats i forhold til at rejse penge. Pengene indsamles blandt andet via forskellige sponsorater fra velvillige virksomheder.

 

Du kan læse mere om Dansk Halbyggeris sponsorstøtte her

Læs mere om vores byggerier af haller til sport og fritid her

 


Print side |