Del dette på

Dansk Halbyggeri cykler med Team Rynkeby

Med speciale i byggeri af idrætshaller og mange års erfaring med at opføre haller til sport og fritid, er idræt en del af vores DNA hos Dansk Halbyggeri.

Vores professionelle liv, hvor vi skaber de rette rammer til sport og fritid, går hånd i hånd med en passion for cykelsport, som deles af indtil flere af vores medarbejdere. Derfor er Dansk Halbyggeri også guldsponsor på Team Rynkeby og sponsorerer Silkeborg Cycle Ring Motion og MTB Randers.
 
Træningen til Team Rynkeby er i fuld gang. Landet over gør de lokale Team Rynkeby cykelhold sig klar til den lange cykletur til Paris til fordel for børn med kræft og andre kritiske sygdomme. I alt skal der cykles godt 1200 km i forbindelse med Tour De Paris i juli måned. Alle deltagere er meget dedikerede og gør en stor indsats for at samle penge ind til projektet.

Fra Dansk Halbyggeri deltager Anette Laustsen for Team Rynkeby i Silkeborg.  Anette er godt i gang med den benhårde træning og skal hen over foråret og sommeren bruge en del tid i sadlen for at cykle de mindst 2500 km, der er obligatorisk for at træne op til turen. Første lange tur på de 100 km. er overstået, men i maj venter en lang træningstur på 150 km og i juni 200 km.

Fakta: Team Rynkebys primære formål er at indsamle penge til børn med kræft eller andre kritiske sygdomme og deres familier. I Danmark går en stor del af de penge som Team Rynkeby indsamler gennem forskellige velgørenhedsprojekter bl.a. til at støtte en målrettet forskningsindsats i børnekræft og til Børnelungefonden

Pengene indsamles blandt andet via sponsorer som Dansk Halbyggeri.

Turen går hvert år til Paris med deltagelse af cykelhold fra hele landet. Turen fra Danmark til Paris tager ca. en uge og køres over syv etaper.

Se mere på team-rynkeby.dk og følg med på vores Facebook-side, som du finder her
 


Print side |