Del dette på

Dansk Halbyggeri cyklede 1200 km. for en god sag!

Ustadigt vejr prægede turen til Paris, men humøret forblev højt hos de seje Team Rynkeby ryttere. Vores egen deltager Anette Laustsen fra Dansk Halbyggeri ankom dog til Paris med både solskin og smil på læben trods en uge i både blæst, sol og regn!

Anette Laustsen ankom i weekenden til Paris sammen med de øvrige 1700 Team Rynkeby ryttere. Velgørenhedscykelholdets 16. tur til Paris til fordel for børn med kritisk sygdom er netop slut. En hård uge med 1200 km. i sadlen er veloverstået. De daglige etaper har budt på både varierende vejr og distancer. Længste og hårdeste tur var 6.etape for Team Rynkeby Silkeborg. Ruten fra Dinant til Compiègne bød på 222 km. og 2132 højdemeter. 

På både 2. og 3. etape og de 194 og 178 km. bød dagene på en del regn. 4. etape og 185 km. var en våd dag med både regn, blæst og skybrud. Vejret påvirkede dog ikke det gode humør på holdet og serviceteamet sørgede undervejs for både mad, varme tæpper og underholdning. 5. etape fra tyske Aachen til Belgien, en tur på 140 km., var også dagen hvor ”bjerget” Mur de Huy skulle bestiges. Endelig en hel dag kun med sol. Mur de Huy er 800 mtr. og stiger i gennemsnit 13%. Anette har trænet målrettet og var i absolut topform allerede inden afgang og hun var derfor fuld af overskud og smil ved ankomst efter deres 7. og sidste etape på 86 km. fra Compiégne til Paris. På deres klassiske gule Team Rynkeby cykler trillede holdene ind på afslutningspladsen på `Prairie du Cercle Sud´ i det nordøstlige hjørne i Paris, i dejligt solskin og højt humør. På grund af sikkerhedssituationen i Paris, ankom holdene på afslutningsdagen hver for sig, til forskel fra de tidligere års store fælles paradetur. Dette gjorde dog ikke oplevelsen mindre for rytterne. Det er 2. gang Anette deltager i Tour de Paris, men oplevelsen har været så fantastisk, at hun allerede nu overvejer at deltage næste år. - Vi glæder os alle til slutningen af september, hvor Team Rynkeby Fonden offentliggør hvor mange penge vi har indsamlet til Børnecancerfonden i år. Så kan man rigtig se, hvordan den personlige indsats faktisk er med til at gøre en forskel, siger hun. Alle deltagerene på Team Rynkeby er yderst motiverede for at yde en stor indsats for at rejse penge til Børnecancerfonden. Rytterne har deltaget i obligatoriske træningsaftener og weekender og tilbagelagt mange timer og mere end 2500 km. på hjul i løbet af træningen i foråret. Hos Dansk Halbyggeri har vi en passion for cykelsporten. Vi støtter gerne op om velgørenhedsprojektet og fortsætter som guldsponsor for Team Rynkeby. Læs mere om turen til Paris her


Print side |