Del dette på

Dansk Halbyggeri bygger stort laboratorie til eksotiske planter

Dansk Halbyggeri A/S opfører et nyt laboratorie for Tropica Aquarium Plants A/S. Tilbygningen skal sikre, at Tropica Aquarum Plants fortsat kan være førende og nyskabende indenfor sit felt.

Dansk Halbyggeri A/S skal opføre et nyt 1414 m2 stort laboratorie  og lagerhal til udvikling af eksotiske planter i Egå, i udkanten af Århus. For at kunne styrke sin markedsposition har Tropica Aquarium Plants investeret en del i udviklingsprojekter og udviklingen af nye produkter. En del af investeringen er byggeriet af det nye laboratorie, som opføres af Dansk Halbyggeri A/S. Laboratoriet bliver et vækstrum til akvarieplanter, hvor innovation er i fokus, og der kan eksperimenteres med plantearterne.

Man skulle ikke tro, at der kan vokse tropiske og eksotiske plantearter i Danmark. Men i Egå producerer Tropica Aquarium Plants akvarieplanter i en kvalitet, der har gjort virksomheden til markedets førende inden for sit felt – selv i Asien! Virksomheden udvikler, producerer og sælger akvarieplanter, gødning og tilbehør til akvaristik. Langt hovedparten af produktionen eksporteres til udlandet. Det nye laboratorium skal bruges til i højere grad at producere akvarieplanter fra hovedsædet i Danmark i stedet for at være afhængig af leverandører i udlandet.


Print side |
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem
Klik her for at læse mere om AAA-kreditvurdering