Del dette på

Dansk Halbyggeri bygger stort laboratorie til eksotiske planter

Dansk Halbyggeri A/S opfører et nyt laboratorie for Tropica Aquarium Plants A/S. Tilbygningen skal sikre, at Tropica Aquarum Plants fortsat kan være førende og nyskabende indenfor sit felt.

Dansk Halbyggeri A/S skal opføre et nyt 1414 m2 stort laboratorie  og lagerhal til udvikling af eksotiske planter i Egå, i udkanten af Århus. For at kunne styrke sin markedsposition har Tropica Aquarium Plants investeret en del i udviklingsprojekter og udviklingen af nye produkter. En del af investeringen er byggeriet af det nye laboratorie, som opføres af Dansk Halbyggeri A/S. Laboratoriet bliver et vækstrum til akvarieplanter, hvor innovation er i fokus, og der kan eksperimenteres med plantearterne.

Man skulle ikke tro, at der kan vokse tropiske og eksotiske plantearter i Danmark. Men i Egå producerer Tropica Aquarium Plants akvarieplanter i en kvalitet, der har gjort virksomheden til markedets førende inden for sit felt – selv i Asien! Virksomheden udvikler, producerer og sælger akvarieplanter, gødning og tilbehør til akvaristik. Langt hovedparten af produktionen eksporteres til udlandet. Det nye laboratorium skal bruges til i højere grad at producere akvarieplanter fra hovedsædet i Danmark i stedet for at være afhængig af leverandører i udlandet.


Print side |