Del dette på

Dansk Halbyggeri bygger firmadomicil til KL Automatik

Dansk Halbyggeri A/S har fået til opgave at opføre et moderne firmadomicil med administration og lager for KL Automatik i Vejle.

KL Automatik i Vejle kan se frem til at flytte ind i nye rammer, når virksomheden får et nyt moderne domicil med tilhørende administration og lager. Dansk Halbyggeri A/S har fået til opgave at tegne, projektere og opføre det nye domicil på i alt 550 m2. Domicilet får kontorer i to etager. Linjerne er rene og domicilet kendetegnes af et simpelt udtryk. Byggeriet skal være funktionelt og leve op til de nyeste standarder inden for byggeri til moderne industri.  Domicilet skal opfylde KL Automatiks specifikke behov og fokus på en optimeret produktion og have en fleksibilitet der gør, at byggeriet kan følge virksomheden mange år frem.

KL Automatik tilbyder professionel assistance til industrien over hele verden. Virksomheden er specialister i proces-orienterede systemer og har stor erfaring i blandt andet produktionsoptimering, projektering og montage. Domicilet er tænkt som et udtryk for KL Automatiks identitet og fokus på service og kvalitet. Dansk Halbyggeri A/S har med sine erfaringer indenfor firmadomiciler til industrien under hele processen haft stort fokus på virksomhedens specifikke ønsker og behov.


Print side |