Del dette på

Dansk Halbyggeri A/S vinder Mårslet Multihal

Dansk Halbyggeri A/S er i samarbejde med GPP Arkitekter A/S og ingeniørfirmaet Viggo Madsen A/S netop blevet valgt til at opføre Mårslet Multihal i en totalentreprise.

Dansk Halbyggeri A/S er netop blevet valgt som vinder til totalentreprisekonkurrence om at opføre Mårslet Multihal. GPP Arkitekter A/S og ingeniørfirmaet Viggo Madsen A/S vil assistere Dansk Halbyggeri med projektet.I alt 15 entreprenører havde ansøgt om at blive prækvalificeret, hvoraf fire kom i betragtning til at opføre den nye multihal i Mårslet. Vinderteamet kunne på alle punkter leve op til bedømmelsesudvalgets kriterier for både pris og kvaliteten af de byggetekniske, arkitektoniske og funktionelle løsninger i byggeriet. Haller  til sport og fritid er kernekompetence for Dansk Halbyggeri A/S. Virksomheden har en lang række referencer, der spænder henover den kompleksitet og størrelse, som nærværende opgave forventes at indeholde.

Det er ønsket om en bedre integration af hal og skole, der har sat gang i byggeplanerne i Mårslet. Multihallen bliver opført med fokus på sammenhæng, fleksibilitet, tekniske løsninger og materialer i høj kvalitet, som er vedligeholdelsesvenlige. Dansk Halbyggeri A/S har i samarbejde med projektets aktører til mål at levere det færdige byggeri i den aftalte kvalitet og til den aftalte tid. Hallen forventes at stå klar til efteråret 2016.

 


Print side |