Del dette på

Ny skolereform ændrer danske sportshaller

Sammenhængen mellem motorisk udvikling og indlæring afspejler sig klart i de nye idrætshaller, der efterspørges på markedet.

Motorik er kommet i centrum, når der bygges nye idrætshaller i Danmark. Bevægelse er kommet på skoleskemaet – det stiller nye krav til moderne idrætsbyggeri

Som aktiv motionist kan jeg jo kun glæde mig over at der er kommet fokus på motorik, når der skal bygges sportshaller i tilknytning til danske skoler. Efter skolereformen er der heldigvis kommet mere fokus på muligheden for at skabe flere forskellige bevægelsestilbud end dem, der ligger i en traditionel gymnastiksal.

Sammenhængen mellem motorisk udvikling og indlæring afspejler sig klart i de nye idrætshaller, der efterspørges på markedet. De nye sportshaller indeholder typisk ruminstallationer, hvor børn kan kravle, klatre og balancere, og hvor motorikken er sat i centrum.

Netop derfor arbejder vi i Dansk Halbyggeri også med særlige motorikeksperter som er specialister indenfor motorik og bevægelse. Samarbejdet med vores bevægelseskonsulenter er både inspirerende og udfordrende, når vi skal tænke de kreative udfoldelsesmuligheder ind i idrætsbyggeriet.

Ry Hallerne et godt eksempel på, hvordan et motoriklandskab er blevet implementeret i en moderne idrætshal. Ry ligger på min ynglings cykelrute – og Ry Hallerne har bestemt ikke gjort byen mindre interessant. Se billederne fra Ry Hallerne her

Mogens Laustsen
Stifter og salgsdirektør


Print side |
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem
Klik her for at læse mere om AAA-kreditvurdering