Del dette på

Ny skolereform ændrer danske sportshaller

Sammenhængen mellem motorisk udvikling og indlæring afspejler sig klart i de nye idrætshaller, der efterspørges på markedet.

Motorik er kommet i centrum, når der bygges nye idrætshaller i Danmark. Bevægelse er kommet på skoleskemaet – det stiller nye krav til moderne idrætsbyggeri

Som aktiv motionist kan jeg jo kun glæde mig over at der er kommet fokus på motorik, når der skal bygges sportshaller i tilknytning til danske skoler. Efter skolereformen er der heldigvis kommet mere fokus på muligheden for at skabe flere forskellige bevægelsestilbud end dem, der ligger i en traditionel gymnastiksal.

Sammenhængen mellem motorisk udvikling og indlæring afspejler sig klart i de nye idrætshaller, der efterspørges på markedet. De nye sportshaller indeholder typisk ruminstallationer, hvor børn kan kravle, klatre og balancere, og hvor motorikken er sat i centrum.

Netop derfor arbejder vi i Dansk Halbyggeri også med særlige motorikeksperter som er specialister indenfor motorik og bevægelse. Samarbejdet med vores bevægelseskonsulenter er både inspirerende og udfordrende, når vi skal tænke de kreative udfoldelsesmuligheder ind i idrætsbyggeriet.

Ry Hallerne et godt eksempel på, hvordan et motoriklandskab er blevet implementeret i en moderne idrætshal. Ry ligger på min ynglings cykelrute – og Ry Hallerne har bestemt ikke gjort byen mindre interessant. Se billederne fra Ry Hallerne her

Mogens Laustsen
Stifter og salgsdirektør


Print side |