Del dette på

Årets ejerleder 2018 - Dansk Halbyggeri er nomineret

Dansk Halbyggeri er indstillet til prisen Årets Ejerleder 2018. Mogens Laustsen er stolt over nomineringen og glæder sig til regionskåringerne, som er første runde.

Stifter Mogens Laustsen har stået i spidsen for Dansk Halbyggeri i 20 år og skabt en virksomhed, der er blandt de mest vækstskabende i Danmark.

Det er dog i samspil med den øvrige ejerkreds, som også består af Henrik Madsen og Steffen Søvsø, at ledelsen nu til sammen er indstillet til prisen som Årets Ejerleder.

Årets Ejerleder er en årlig kåring, hvor PwC, Nykredit, Dansk Erhverv samt Finans kårer de dygtigste ejerledere i Danmark. ”Jeg er meget stolt over, at vi hos Dansk Halbyggeri er blandt de nominerede, og vi håber selvfølgelig, at prisen bliver sendt vores vej" siger Mogens Laustsen. 

Efter 20 år i direktørstolen har han i år valgt at overdrage stolen til Henrik Madsen, for i stedet at beskæftige sig med salg og forretningsudvikling i sin nye rolle som salgsdirektør, men det gør ham bestemt ikke mindre glad for nomineringen. 

Første runde er regionskåringerne. Ved regionskåringerne kåres Årets Ejerleder og Årets Temaprisvinder i hver region og her kan man høre de personlige succeshistorier fra Danmarks dygtigste ejerledere. 

Årets tema for ejerlederprisen er tillid, da tillid skaber sammenhængskraft og bidrager til vækst og udvikling. ”Tillid er netop en værdi vi hos Dansk Halbyggeri sætter højt. Det være sig tillid både i forhold til vores kunder som til medarbejdere og øvrige stakeholders. Læs mere om virksomhedens værdier

Regionsvinderne går direkte videre til den store finale, landskåringen. Her kåres Årets Ejerleder 2018 og Årets Temaprisvinder 2018 blandt regionsvinderne fra de syv regionskåringer landet over.

Regionskåring Østjylland foregår d. 31. oktober og landskåringen sker d. 8. november i København.

 

 Læs mere om hvad virksomhedskulturen har betydet for væksten hos Dansk Halbyggeri

Årets Ejerleder - læs om selve nomineringen


Print side |